Bak initiavet Marked for Musikk, som ble arrangert for første gang i 2010, finner vi bl.a. Larvik Kommune, Vestfold Fylkeskommune og Vestfold Festpillene. Marked for musikk er et todelt tilbud, som fokuserer på disse to områdene:

MfM – Visningsarenaen er en markedsplass hvor man kan oppleve nye og spennende konserter tilrettelagt for målgruppen barn og unge. MfM er en møteplass for aktører med interesse for, og som jobber med, dette feltet. MfM er også et sted for kjøp og salg av musikkproduksjoner.

MfM – Fagarenaen vil fokusere på dagsaktuelle tema. Så som faglige utfordringer, synergieffekter og forskning. Og ikke minst kompetanseutveksling mellom ulike aktører innen musikkformidling rettet mot barn og unge.

MfM henvender seg ellers til konsertarrangører, kulturhus, festivaler, høgskoler og universiteter, musikkprodusenter, turnékoordinatorer og andre aktører i skolekonsertordningen, DKS-nettverket, samt aktuelle samarbeidspartnere i utlandet.

Rikskonsertenes årlige fagsamling vil også bli lagt til MfM under disse dagene. Under fjorårets utgave kunne man bl.a. få oppleve Bare Egil Band, Eplemøya Songlag og Zwai Mbula på scenen, sammen med produksjoner for barn som bl.a. tok for seg Ole Bulkls liv og levned.

Det er Gunn Edith Nilsen som er kontaktperson for Marked For Musikk. Hun kan kontaktes på denne e-postadressen. Interesserte kan også gå direke til www.markedformusikk.no, og finne ut mer der.