Folkemusikk.no er inne i en god utvikling, og har nesten doblet antall lesere i forhold til samme tid i fjor. Vi publiserer nå gjerne flere artikler per dag, og har mer enn nok å rapportere om fra det hjemlige folkemusikk- og folkedansfeltet.

Den siste statistikken fra Google Analytics viser en økning på 37, 19 % for januar måned. Nærmere 2 800 lesere kommer nå innom oss hver dag. Dette er svært gledelige tall, og tyder på en stor og økende interesse for hele feltet. Samtidig er godt over 1600 mennesker blitt med i Facebook-gruppa vår, og får på denne med seg daglige oppdateringer.

Vi har kikket litt på de mest leste sakene den siste måneden. Ikke uventet har mange vært nysgjerrige på programmet til Riksscenen, og også lest om årets kandidater til Spellemann, men ellers er det et bredt utvalg av artikler som folk har klikket seg inn på.

Dette er de ti mest leste enkeltsakene for januar 2011:

Ellers blir også konsert- og begivenhetskalenderen vår svært flittig brukt. Også informasjon om FolkOrg, festivaler og kappleiker, samt  oversikter over søknadsfrister og kurs , er populært lesestoff.

Folkemusikk.no vil gjerne takke både gamle og nye lesere for støtten, og gleder oss til fortsettelsen!

Om du vil melde deg inn i Facebook-gruppa vår, kan du bare gå til denne siden. Ellers mottar vi som alltid gjerne innspill om hva vi bør skrive litt om, og tar også gjerne imot innsendt stoff fra hele landet.