Kjære folkemusikkvenner!

Det går mot jul, og jeg har vært i jobben som daglig leder i FolkOrg i snart 5 måneder.

Det har vært en spennende, lærerik, travel, utfordrende, men først og fremst morsom høst. Jeg var så heldig å få være med på Landskappleiken på Voss og Landsfestivalen på Nordfjordeid før jeg begynte, og det ga meg et innblikk i miljøet som har vært til stor hjelp. Begge arrangementene var gode opplevelser.

Jeg opplever å ha blitt tatt godt i mot i folkemusikkmiljøet – tusen takk for det! For det var ikke helt uten sommerfugler i magen jeg kom inn i dette miljøet, som var nytt for meg.

Etter sommerens arrangementer var Folkelarm et av høydepunktene i høst, med stort engasjement på seminarene og ikke minst fantastiske konserter. Årsmøtet var et annet; fint å møte bredden i organisasjonen rundt om i hele landet.

Her i administrasjonen er vi også glade for å få et permanent navn på plass, slik at vi kan jobbe videre med grafisk profil og logo, for ikke å snakke om ha et navn som er kort og greit å si.

Jeg gleder meg nå til jula og til å starte på et nytt år.

Da blir det både årsmøte på Røros i april, Landskappleik i Seljord, Landsfestival på Oppdal, Folkelarm – og gode musikk- og danseopplevelser er jeg er overbevist om at jeg vil få både der og på andre arenaer.

For jeg har likt folkemusikk før, men nå er jeg hekta! Jeg ser også med glede fram til å samarbeide med hele folkemusikkfeltet, med øvrig musikk- og kulturbransje og ikke minst styret og de ansatte.

Jeg vil ønske dere alle en riktig god jul og et nytt år fylt med folkemusikk, folkedans og glede!

Julehilsen fra
Linda Dyrnes
Daglig leder i FolkOrg