Gjennom en årrekke har Sondre Bratland og Annbjørg Lien vært en duo som har gitt konserter i landets kirker. Nå foreligger deres versjoner av norske, religiøse folketoner på CD’en ”Alle vegne”.

En sanger og en musiker – to artister som hver for seg er kjære for svært mange i vårt land, har slått seg sammen og søkt dype kilder i vår folkemusikks mest funklende skattkammer.

De to utøverne har gått en lang vei med hver sine mange læremestre og kilder og atskillig motstand fra kritikere gjennom mange år.Med kilder som sangeren og spellemannen Tallak Hoslemo og sangerne Ingebjørg Liestøl og Ragnar Vigdal å øse av, ligger det til rette for at lytterne får smake en hederlig vare.

Nyutgivelsen ”Alle vegne” byr for det meste på religiøse folketoner, selv om en og annen feleslått kledelig har føyd seg inn i repertoaret.

Innspillingen fant sted i Kongshavn Studios med tekniker Trond Engebretsen ved spakene, produsert av Bjørn Ole Rasch. Annbjørg bruker hele sitt instrumentarium med flatfele, hardingfele og nøkkelharpe og er endog med som sanger noen steder.

Blant sangene som har fått plass på ”Alle vegne” er So rodde dei fjordan, Høyr kor kyrkjeklokka lokkar, Bjølleslåtten og Dagsens auga sloknar ut.