Kalottspel har ansatt Ragnhild Furebotten i ett års vikariat som daglig leder for festivalen. Dette innebærer at hun fratrer sitt verv som styreleder for perioden, og styremedlem Jan Kristian Vestjord blir styreleder i hennes fravær.

- Ragnhild kjenner Kalottspel godt gjennom sitt styrelederverv og gjennom sine mange musikalske engasjementer i festivalen helt siden 2000. Hun er en kreativ, nyskapende og strukturert person med et stort nettverk innen sjangeren, noe Kalottspel kan dra svært stor nytte av. Hun kommer til å tilføre Kalottspel masse positivt, skriver Kalottspel på sine sider.  

Ragnhild Furebotten starter i jobben 1. juli, og hennes første oppdrag blir å gjennomføre årets festival. Nåværende daglig leder Sigrunn Haugli går ut i permisjon fra og med 1. juli.

> Les mer på Kalottspel sin hjemmesider
 

Endringer hos Telemarkfestivalen

Telemarkfestivalen melder på sine hjemmesider at det er endringer i administrasjonen. Der har Asgaut Bakken vært ansatt som daglig leder i Telemarkfestivalen siden desember 2011, og vil arbeide frem mot juli før han slutter i jobben som festivalsjef. Mye av planleggingen og bookingen for 2013 er allerede gjort, og Bakken satser på at det som gjenstår av planlegging av årets festival vil være på plass før han slutter i stillingen, melder festivalen på sine sider.

Asgaut Bakken sier til Bø blad at han gir seg etter en totalvurdering.

- Jeg har hatt mye igjen for å arbeide med festivalen, og dette siste året har vært en spennende tid, med mange erfaringer og flotte opplevelse, sier Asgaut Bakken.

Inn som nytt lederteam i festivalen går Annette Winkelmann og Kristoffer Mosfjeld. Winkelmann har tidligere vært leder for festivalen, og går nå inn i en deltidsstilling. Kristoffer Mosfjeld har også erfaring fra festivalen og vil være festivalkoordinator i fulltidsstilling fra 1. juni.

 

> Les mer på Telemarkfestivalen sine hjemmesider