Tre arrangementer vil finne sted: En konsert med Hallvard Bjørgum, Sigurd Brokke og Susanne Zapf, installasjonen "Habe Sie Seid?" og den særegne og unike konserten "Dark Was the Night".
Hallvard T. Bjørgum.
Hallvard T. Bjørgum
Denne konserten forener tre svært forskjellige solister: Hardingfelespilleren Hallvard Bjørgum, munnharpespilleren Sigurd Brokke og den Berlin-baserte fiolinisten Susanne Zapf. Alle tre fremfører utvalgte deler av sitt repertoar - en finurlig blanding av norsk folkemusikk, og klassisk- og samtidsmusikk for fiolin. Hallvard Bjørgum er en av de mest velrennomerte Hardingfele-virtuosene i Norge. Blant flere anerkjennelser har han fått Spellemannsprisen og Gammleng-prisen. Kunsten hans kan spores tilbake til Hylestad, Valle Kommune i Setesdal. Sigurd Brokke (født 1971) er en norsk munnharpespiller fra Hylestad i Valle Kommune. I 2003 og 2004 vant han Landskappleiken for sitt instrument. Han har også utgitt albumene Rammeslag og Rammeslag 2 sammen med hardingfelespilleren Danien Sandén-Warg. For begge albumene vant de Folkelarmprisen Award.
Sigurd Brokke.
Sigurd Brokke
Susanne Zapf tilbyr et bredt spekter av fiolinkunst. Hun ser ingen motsetninger i å kombinere historisk og veletablert barokk og klassisk musikk med fri improvisasjon, multi media prosjekter og samtidsmusikk. Hun har etablert et kjent ansikt med sine gjesteopptredener på velrennomerte festivaler i Tyskland, Nederland, Frankrike, Spania og Korea.

For mer info, besøk Kanonhallens nettside eller ta en tur innom deres facebookside.