I dag sparkes bransjetreffet og møteplassen Folkelarm i gang for sjuende gang. Arrangementet ble for første gang arrangert i 2005, og har blitt arrangert hvert år siden, med unntak av i 2012 da arrangementet ble evaluert. Nå er det tilbake igjen, og de neste dagene kan publikum og bransje vente seg en god porsjon både musikalsk og faglig påfyll.

Åpner i Kulturkirken Jakob

Årets åpningskonsert finner sted i Kulturkirken Jakob, og Slagr, Elin Kåven, dansekompaniet Vilniss og Erlend Apneseth er blant artistene som spiller på åpningen. Arnfinn Bjerkestrand, Tellef Kvifte og en representant fra Oslo kommune vil være tilstede for å åpne bransjetreffet. Konserten starter kl. 20. Det er fri inngang, men delegater og inviterte blir prioritert.  

Bredt musikalsk spekter

Etter vårens søknadsrunde falt årets programjury ned på 13 artister som er valgt ut til å spille på årets Folkelarm. Til sammen fyller de et bredt spekter av nordisk tradisjonsmusikk, og mange av årets artister har aldri spilt på Folkelarm tidligere. Det er derfor en god anledning til å bli kjent med en del nye musikalske prosjekt på folkemusikkfeltet. 

> Her er konsert- og seminarprogrammet 

Faglig påfyll

På seminar-agendaen i år står problemstillinger innen blant annet streaming, konsertarrangering, karriereutvikling og markedsføring. I løpet av de tre seminardagene blir det inspirerende seminar alle vil belyse problemstillinger for arrangører, musikere og plateselskap. Seminarene er kun tilgjengelig for de med delegatpass, og det er ventet opp i mot 200 delegater til årets bransjetreff.

> Her er konsert- og seminarprogrammet 

Hold deg oppdatert!

For de som har smart-telefon, anbefaler vi deg å laste Folkelarm sin egen app, som er utviklet spesielt for arrangementet. Denne er tilgjengelig i både App Store og Google Play. Gjennom denne vil du også få praktiske beskjeder underveis i arrangementet.

> Her er fullt program for Folkelarm! 

> www.folkelarm.no