- Vi hadde stinn brakke på Parkteateret i desember, og det var veldig gøy. Der var det rundt 500 publikummere, og på Rockefeller tar de omtrent det dobbelte. Det blir helt heftig!, sier Erik Sollid.

Valkyrien Allstars har flere ganger spilt på Rockefeller, men dette er første gang de har egen konsert der.

- Vi har varmet opp for blant annet We og Knut Reiersrud på Rockefeller tidligere, og det er en bra scene å spille på. Selve scenen er høy, og det gir en spesiell følelse å stå der og spille.

Sollid lover også en og annen overraskelse: Vi kommer til å spille noen låter som selv ikke den mest trofaste delen av publikummet vårt, har hørt oss spille før.. - også får vi se om det ikke blir en og annen overraskelse i tillegg. Vi skal i hvert fall gi jernet!

Billettsalget er ifølge Sollid godt i gang, men det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til konserten via billettservice.

Viken/ Brimi skal varme opp for Valkyrien Allstars.

 

luke_6_valkyrien_allstars
Foto: Valkyrien Allstars

Konkurranse

Send en lenke til ditt favoritt videoklipp (youtube, vimeo, etc) av Valkyrien Allstars til info@folkemusikk.no, eller legg lenken inn i kommentarfeltet nedenfor (husk å legge igjen fullt navn og epostadresse). Vinneren trekkes 5.februar.

Vi plukker ut en vinner, som får ta med seg en venn på konserten.

NB: 18 år leg. plikt, på konserten.

KONKURRANSEN ER NÅ STENGT!