I forbindelse med Hekla Stålstrenga sin konsert i operaen 3. April, har Folkemusikk.no og Hekla Stålstrenga arrangert fotokonkurranse. Oppgaven var å ta et bilde som var beskrivende for låta «Har du fyr?», og hovedpremien er to billetter til Hekla Stålstrenga i Operaen. Til sammen kom det inn nærmere 60 bidrag.

- Vi er imponert over alle bidragene og hvor forskjellig man kan beskrive «Har du fyr?» med bilder. Dette er en sang som betyr mye for mange og det er vi veldig ydmyk ovenfor. Tusen takk til alle som deltok i konkurransen, forteller bandet selv. 

Bandet valgte selv ut vinnerbildene, og valgte til slutt ut bildet til Ingeborg Anthonsen - @ingeborgingensorg - som den heldige vinneren av to billetter til bandets konsert i operaen neste uke! 

- Vinneren beskriver sitt opphold i utlandet der sangen var viktig når hjemlengselen ble for sterk, forteller bandet.  

Surf 1 - ingeborgingensorg.jpg

Andrepremien gikk til Irene Søderstrøm Isaksen - @kiberg9960. Ho vinner Hekla Stålstrenga sine tre utgjevingar på CD, samt den siste utgjevinga på vinyl.

Vinner 2.jpg

 

Tredjepremien  gikk til Fredrik Aunegård - @aunegard_official. Han vinner en merch-pakke med t-skjorte, fyrstikkeske, klistremerker m.m.!

Vinner 3.jpg

 

Folkemusikk.no gratulerer alle vinnerne, og takker for alle som sendte inn bilder til konkurransen. 

 

Fremdeles billetter igjen

Neste torsdag, 3. april, kan du oppleve Ragnhild Furebotten, Anne Nymo Trulsen, Tore Bruvoll og resten av bandet på hovudscena i operaen i Oslo. Du kan skaffe deg billetter til konserten her

 

Her kan du se alle bildene!