VELKOMMEN TIL EN FIN KONSERT OG DANSEKVELD PÅ KRONA.

Dørene på Krona åpner 17.30, det blir mulighet for å kjøpe seg en kaffe og noe kake i forkant og etterkant av konserten. 

Etterpå blir det dans til Romsdal Spelemannslag og noe instruksjon ved BUL-Molde. Om du vil sitte å høre på/se på så er det helt greit. Alle er velkommen. 

BANKVELV:
Heidi Kvelvane og Symre Taugbøl Bang traff hverandre på jazzlina ved Grieg-akademiet i Bergen og utgjør duoen Bankvelv. Med kjærlighet for folkemusikk har de fordypa seg i slåttespill fra vestlandet, overført fra tradisjonell trekkspill og hardingfele til mer utforskende saksofon og gitar.

Resultatet er energisk og leken improvisasjon med den tradisjonelle dansetakten som grunnlag. Prosjektet har hausta topplassering i åpen klasse på kappleik og blitt spillt som konsert på blant anna Festspillene og Nattjazz i Bergen. Med instrumenta saksofon, hardingfele, gitar, akkordeon og sang kommer de nå til Romsdalsmuseet og Krona med et variert repertoar av slåtter, salmer og folkeviser.

Velkommen til en konsert med stødig samspill og sitrende spilleglede!

BUL-Molde:
Hver onsdag er det danseøving i folkedans med instruksjon på Reknes Ungdomshus kl 19.30 og utover. Alle som vil er velkomne til å bli med/komme og prøve. For unge voksne, ungdommer og voksen/seniorer. 

Romsdal Spelemannslag: 
Øver hver onsdag på Renesstabburet på Romsdalsmuseet. Tar gjerne imot flere som vil være med. Her er bass, trekkstpill, fele, klarinett mm.

 

Les meir her: 
https://www.romsdalsmuseet.no/konsert_bankhvelv


Arrangør: Romsdalsmuseet, Romsdal Spelemannslag, BUL-Molde